Sneker Pypke

Impressie van het eerste voorstel voor de etiketten van het Sneker Pypke

Het Sneker Pypke is hèt nieuwe biertje op de markt in onze Waterpoortstad Sneek. In oktober 2019 komt het derde biertje op de markt; de Dubbel. Eerder waren al de Blond en de Tripel op de Sneker terrasjes te verkrijgen.

Moja ontwikkelde de etiketten met op iedere biersoort een uniek verhaal over Sneek. Tevens werkten we samen aan diverse opdrachten waarbij wij de creatieve uitwerking voor onze rekening namen.

Denk hierbij aan posters, folders, flyers, bierviltjes, website banners en stickers.

Drafbaan Groningen

Stap in de wereld van snelle paarden en spannende weddenschappen en beleef het Stadspark Groningen eens op een andere manier! Want daar vind je één van de mooiste drafbanen van ons land. Een drafbaan met een rijke historie, waar de dravers het publiek al meer dan 100 jaar in extase brengen!

Voor de Drafbaan Groningen ontwikkelde Moja een nieuw logo én hebben we een compleet nieuwe huisstijl opgezet.

De samenwerking bevalt uitstekend want inmiddels verzorgen we diverse uitingen, waaronder flyers, posters, stickers, spandoeken, entreetickets, sponsor uitingen, clubcards, bedrijfskleding en beachflags. Hieronder een kleine impressie.

Peerdjerenn’n in’t Stadspaark is iets dat elke Groninger tenminste één keer in z’n leven meegemaakt moet hebben!

HappyFit 35 huisstijl

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen, maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met HappyFit 35 bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen, en dat in Ureterp!


Met alleen het logo van HappyFit35 bij ons bekend, ontwikkelden we een huisstijl én hebben we de gevelaankleding opgezet. Tevens werkten we samen aan diverse opdrachten waarbij we de creatieve uitwerking voor onze rekening namen. Denk hierbij aan advertenties, facebook sjabloon, visitekaartjes en folders.