Peizerweg aankleding pand

De Peizerweg 97 betekend ondernemen vanuit de voormalige machinefabriek in Groningen! Deze machine fabriek is omgebouwd tot een unieke bedrijfsruimte.

impressie van de presentatie

In opdracht van Meesterplakkers maakten wij een ontwerp voor een huisstijl en hierop aansluitend het ontwerp voor de gevelreclame.

Inmiddels zijn we een vaste partner voor alle creatieve uitingen. Zo is er een compleet routing plan gemaakt voor binnen en buiten. Hieronder een aantal van deze uitingen.

Green Logistics gevelreclame

Een wereldwijd netwerk met een centraal aanspreekpunt. Green Logistics Groningen brengt de internationale en lokale markt samen. Door middel van verschillende services is Green Logistics Groningen in staat uw onderneming te optimaliseren.


Moja Reclamewerk ontwikkelde diverse communicatieuitingen voor Green Logistics. In samenwerking met Meesterplakkers is er inmiddels zelfs een vrachtwagen trailer van meer dan 14 meter voorzien van belettering! Wellicht heb jij ze al gezien op de weg!

Oerrock aankleding

Hèt festival van Noord-Nederland. Ooit begonnen met 175 bezoekers in het jaar 2000, maar inmiddels uitgegroeid tot een landelijk festival met meer dan 35.000 bezoekers per weekend!

Op vrijwillige basis verzorgen we diverse uitingen, waaronder posters en festival aankleding met wel spandoeken tot 18 meter! Ook is in samenwerking met Kreaasje in het jaar 2019 het jubileum boek uitgebracht. Hieronder een kleine impressie!

123ruit.nl & GlassCARE opmaak gevelreclame

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten). Met bijna 40 vestigingen van lokale autoruitspecialisten is SZA de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland.

Het pand zonder gevelreclame.

In samenwerking met Meesterplakkers heeft Moja Reclamewerk voor de partijen 123ruit.nl en GlassCARE een gevelbekleding naar wens gemaakt waarin beide partijen goed naar voren komen.

Een impressie van de gevelreclame.